Onderhoud
  • Register

Onderhoud

Bij elke onderhoudsbeurt is er een checklist met daar op de werkzaamheden en de monteurs die de werkzaamheden hebben uitgevoerd. De originele checklist wordt bij de auto meegegeven en kopie in ons archief bewaard. Alles is nadien te controleren betreffende het onderhouds verleden.

Kleine en grote beurt
Een goed onderhouden auto is belangrijk voor uw veiligheid. Het is raadzaam om zelf af en toe de olie en koelvloeistof van uw auto te controleren. Kunt u dit niet zelf dan mag u natuurlijk langskomen om het door één van onze medewerkers te laten doen.

Kleine beurt
Bij de kleine beurt worden de meest essentiële punten gecontroleerd zoals vloeistoffen, lichten, remmen, ruitenwissers, schokdempers, uitlaat etc. En wordt in de meeste gevallen de olie ververst en het oliefilter vervangen.

Grote beurt
Bij een grote beurt wordt eigenlijk de hele auto nagekeken en versleten onderdelen vervangen.

Denk aan het vervangen van olie-, lucht-, brandstof- en interieurfilter en eventueel de bougies. Essentiële punten die gecontroleerd worden zijn de airco, remmen, dynamo, schokbrekers, uitlaat, motormanagement enzovoorts. De wielen worden van de auto gehaald en gebalanceerd.

Ook worden alle bewegende en draaiende onderdelen zoals remmen, scharnier- punten, schakelstangen e.d. losgehaald, gecontroleerd, gereinigd, ontroest en van nieuwe smeermiddelen voorzien.

Het grote voordeel hiervan is dat wanneer alles goed functioneert de slijtage veel minder is, en dat bij een volgende beurt de de- en montage veel gemakkellijker is, hetgeen weer kostenbesparend werkt.

Blijkt dat er tijdens de beurt iets kostbaars moet worden vervangen, dan zult u daarover altijd even gebeld worden. Zo weet u tenminste waar u aan toe bent en zijn er geen onduidelijkheden achteraf. In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u vinden wanneer deze aan welke onderhoudsbeurt toe is.

Onze werkplaats is ingericht met de nieuwste apparatuur. Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s. Onze monteurs zijn goed opgeleid. Regelmatig worden ze bijgeschoold over de nieuwste ontwikkelingen. De prijs/kwaliteitsverhouding is bij ons zeer scherp.

Get In Touch

  • 123 Corporate Street
    Bigtownville, CO 12345
  • 123-555-1212
  • email@email.com

Popular Articles

Latest News