Klantenpas
  • Register

Klantenpas

Autobedrijf Veleke, wil graag tevreden klanten. Dat bereiken we niet alleen door de service die u van ons mag verwachten, maar we doen ook iets extra's voor onze klanten.

De Veleke Klantenpas is voor iedere vaste klant van ons autobedrijf gratis en geeft direct recht op gratis APK voor uw auto. Immers uw auto is bij ons in deskundige handen voor onderhoud en reparatie en die loyaliteit mag best beloond worden.

Tevens neemt u als houder van onze klantenpas automatisch deel aan ons unieke spaarsysteem. Voor iedere €10,- die u besteed in onze werkplaats krijgt u 1 "VEURJO", mits uw factuur binnen onze betalingstermijn voldaan wordt. Elke "VEURJO" is 50 eurocent waard, welke u direct of in een later stadium kunt besteden aan uw auto. Hoe u het besteed, bent u helemaal vrij in. Of het nu een set nieuwe banden is of een navigatiesysteem dit maakt niet uit. U kunt er ook voor kiezen om de waarde van de "VEURJO"'s automatisch bij het eerst volgende factuur te laten verrekenen.

De Veleke Klantenpas is kentekengebonden, dit houd in dat wanneer u meerdere auto's bezit u voor iedere auto een klantenpas kan aanvragen. Als bezitter van onze klantenpas werkt u ook mee aan een beter milieu, namelijk u krijgt uw facturen voortaan per email toegestuurd, evenals uw APK herinneringen. Regelmatig ontvangt u van ons een Nieuwsbrief, met onderandere aanbiedingen ter besteding van uw gespaarde "VEURJO"'S

Wij zien u graag  tegemoet als klant en heeft u hulp nodig bij het aanvragen van uw pas, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

0561432519

Get In Touch

  • 123 Corporate Street
    Bigtownville, CO 12345
  • 123-555-1212
  • email@email.com

Popular Articles

Latest News